A rohanó világ dilemmája: gyorsat, vagy egészségeset?

vi.png

A mai világban mindenhova egyfolytában rohanunk, az összes médiumból az emberek időhiányáról hallhatunk. (Látod, épp most is erről olvasol :)). Fontos, hogy elkészüljünk időben a munkával, odaérjünk a megbeszélésre, vagy éppen a gyerekért az iskolába, mindemellett szociális és családi kapcsolatainkat is ápolnunk kell. Az emberek mindent azonnal akarnak. Gyorsan, és magas minőségben. De vajon kielégíthető ez az igény?

Aki próbálkozott diétával biztos szembesült vele, hogy sok közülük a hétköznapokon nehezen betartható, esetleg túl sok előkészületet igényel az ételek elkészítése, becsomagolása másnapra. A kezdeti lelkesedés időszakában nem okoz gondot a dolog, annyira vágyunk az eredményre, de a szürke hétköznapok beköszöntével egyre jobban belefásulunk a procedúrába, és visszatérünk az "ebédre bekapok egy gyors pizzaszeletet/szendvicset" jellegű étkezéshez.

1384491724_2280.jpg

A nap mindenkinek 24 órából áll, ez rendben is van. Sokan próbálunk az étkezésen időt megtakarítani, sok esetben az is előfordul, hogy csak a munka után este eszünk. -Mi ezzel a gond?-  Hangozhat el a kérdés, hiszen, ha józan paraszti ésszel belegondolunk a dologba, akkor csak fogyunk nem?! Nem egészen: ha nem eszel lelassul az anyagcseréd, ami egyenesen megöli a fogyókúrádat (erről bővebben olvashatsz az alábbi cikkünkben).

 

Mi lenne a cél?

Fontos, hogy szervezetünket folyamatosan ellássuk a megfelelő tápanyagokkal, és vitaminokkal, és a napnak ne legyen olyan szakasza, amelyben hiányt szenved bármelyikből.

"Nekem nincs időm esténként kaját dobozolni."

Manapság léteznek nagyon modern étkezés-pótlók, amik felérnek egy komplett étkezéssel, nem hagynak éhségérzetet maguk után, és megfelelő összetételük révén segítik a fogyni, illetve egészségesebb életmódra vágyó embereket.

"Nem vagyok milliomos, az ilyesmi a gazdagok kiváltsága."

Sokan előhozakodnak ezzel a kifogással, pedig, ha levezetik, mennyibe kerül a minden napi nasi, péksüti, gyors kaja meglepődnek, ugyanis még gazdaságosabban is jönnek ki egy megfelelően kiválasztott termékkel.crunch_share_shake_in_a_flake.jpg

"Ezeknek általában szörnyű az íze, úgyis megunom!"

Meglepődnél ma már mennyire változatos ízekben kaphatóak ezek az ételek. A Vi shape például kifejezetten finom, olyan mint egy süti. Természetesen mindent megun az ember, még a legfinomabb lakomát is, ha folyamatosan azt kell ennie, de szerencsére ezeket az ételeket lehet kombinálni. Ha egy kicsit kreatív vagy egy teljesen új világ nyílik meg előtted, de az sem baj, ha nem mozogsz annyira otthonosan a konyhában, nyugodtan körülnézhetsz a Vi receptek csoportban, ahol rengetek ötletet találsz!

Meggyőztél, mit ajánlassz?!

Hogyha szembesültél már ezekkel a problémákkal, de nem találod a megfelelő megoldást azt ajánlom, próbáld ki a Visalus termékeket, kezdésnek a Vi Shape-t, amely magas fehérjetartalmú, zsírszegény, rostban, kalciumban és vitaminokban gazdag természetes alapanyagokból készült igen magas minőségű étel, mely megfelelő támogatást nyújt a fogyásban. Laktóz és glutén mentes, illetve édesítőszert sem tartalmaz, így az érzékenyebbek, és gyermekek is fogyaszthatják!

Ha felkeltette az érdeklődésedet további információért látogass el:

A Facebook oldalunkra: Fit Hungary

Vagy nézz meg minket az Instagramon: Fit Hungary Instagram