Kihívás: Lapos has 10 nap alatt!

Bevállalod?!

Közeleg a bikini szezon, és a strandon nem szeretne senki szégyenkezni az alakja miatt. Most tehetsz valamit a lapos hasért: csatlakozz a kihíváshoz, és mutasd meg mit értél el 10 nap alatt!! Nincs más dolgod, csak kövest napról napra, lépésről lépésre az alább leírtakat:

1. Nap:

Felejtsd el a cukrot és a magas kalóriatartalmú ételeket! Ne fogyassz túl sok szénhidrátot (rizs, burgonya, kenyér) helyette egyél sovány csirkehúst, turmixot, sovány tejterméket, de vigyázz, kerüld ezeket az ételeket!

Amit még tenned kell: Tölts meg két 1,5 Literes palackot tiszta vízzel (vagy vegyél ásványvizet) és figyelj arra, hogy ezt a mennyiséget idd meg a nap folyamán elosztva!

 

2. Nap:

A mai napra felejtsd el a húsos ételeket, helyette egyél 2-3 óránként valamilyen salátát! De vigyázz a majonézes dressingekkel! A reggeli után, vagy később a nap folyamán sétálj 30 percig a friss levegőn intenzív tempóban!

3. Nap:

Reggelire igyál meg egy Vi Shapet, vagy fogyassz egy 50 gramm szénhidrátot tartalmazó reggelit! A nap további részében főleg zöldségeket fogyassz nyersen, és zsírszegény tejtermékeket. A mai nap is menj el egy fél órás sétára, illetve végezz el legalább 30 guggolást!

4. Nap:

Reggelizz tojásrántottát 3 tojásból, vagy indítsd a napot a megszokott Vi Shap-el! Ebédre fogyassz egy szelet csirkemellet salátával, esetleg cézársalátát kenyér nélkül! A mai napon végezz el legalább 20 felülést úgy, hogy a kezedet a mellkasodon keresztezed, térdedet felhúzod, és közben ügyelsz arra, hogy a talpaid a földön maradjanak!

 

5. Nap:

A mai étrended is főleg sovány húsból, zöldségből, és salátából álljon! Fogyassz bátran zsírszegény joghurtot, de figyelj a mértékletességre! Végezd el az eddigi gyakorlatokat a mai napon úgy, hogy mindegyik mennyiségét a duplájára emeled! Tehát: 1 óra séta, 60 guggolás, 40 felülés!

6. Nap: 

Kitartás! A nehezén már túl vagy. A reggeli ma is legyen Vi Shape, vagy ha éppen nincsen kéznél készíts rántottát! Ebédre egyél halat, de ha nem szereted maradhatsz a csirkemellnél salátával! Ma is végezd el ugyan azt a gyakorlatsort mint tegnap!

 

7. Nap:

Indítsd a reggelt 30 perc aerobikkal. Fontos, hogy még a reggeli előtt végezd el üres gyomorral. Tartsd be a napi legalább 2 Liter folyadékbevitelt, és sétálj egyet!

8. Nap:

Hiányzik már a kenyér igaz? Jutalmazd meg magad reggelire egy omlettel, és fogyassz mellé teljes kiőrlésű kenyeret, de vigyázz, ebből is maximum egy szeletet! Menj el a helyi uszodába, és ússz egy pár hosszt!

9. Nap:

A mai napon kizárólag zöldségeket fogyassz nyers vagy párolt formában, illetve Vi Shapet! Fontoss, hogy ne éhezz, egyél 2-3 óránként kis adagokat!  A mai edzés kicsit keményebb lesz! Sétálj legalább 40 percet, ússz és aerobikozz is a mai nap folyamán!

10. Nap:

Az eredmény láttán örömödben biztos ugrálni támad kedved! Tedd is ezt, de ugrókötelet is használj, és ne is hagyd abba legalább 10x1 percig! A torta és pezsgő helyett fogyassz ma is zöldségeket, sovány húst, és igyál vizet, vagy egy kis ajándékként próbált ki az edzés előtt a Neon energiaitalt, hogy tovább bírd a gyűrődést!

A hátralévő napokra:

Tetszett ez a kis villámdiéta? Ha igen mi lenne, ha elgondolkodnál egy komolyabb életmódváltáson? A legfontosabbakat már tudod: Ne koplalj, egyél 2-3 óránként, fogyassz bőséges mennyiségű folyadékot, egyél egészségesen! Áttérni a megszokott életmódról egy másikra természetesen nem könnyű dolog, kell a segítség! Mi szívesen segítünk: ellátunk tanácsokkal, a legjobb ételekkel és italokkal, illetve csatlakozhatsz egy remek közösséghez! Ha érdekel a dolog kövesd a blogot, és less meg minket a közösségi oldalakon is!

Fit Hungary a Facebookon

Fit Hungary az Instagramon